Niets heeft zo’n krachtige negatieve impact op seksleven als het snurken van een van de partners. De enquête van de Britse artsen toonde aan dat de nachttrill het leven van elk vierde paar bederft, en 25% van de respondenten als gevolg van snurken heeft in het algemeen de voorkeur aan het slapen.

Half respondenten herkenden ook dat niet alleen seks, maar ook Relatie met partner verergeren van het destructieve effect geproduceerd door Snurken, anders apNEA. En ondanks het feit dat weinig mensen erkennen in deze “lichte” aandoening, bleek het dat 70% van de mannen en 40% van de vrouwen aan hem lijdt.

Deniz Noulz Relatie-expert zegt dat snurken kan eigenlijk invloed hebben Seksuele relaties, Omdat een van de partners fysieke en emotionele uitputting begint te ervaren vanwege een gebrek aan slaap: “Mensen die zonder slapen kunnen werken, kunnen niet normaal functioneren. Daarom is seks het laatste dat je misschien geïnteresseerd bent, als je je gebroken voelt “.

Marianna DAVI van de Apnea van British Association bevestigde de woorden van Noolez en merkte op dat de partner Snurken een enorme spanning en in relatie bijdraagt: “We krijgen voortdurend telefoontjes van vrouwen die in absolute wanhoop van het snurken van hun mannen aanroepen”.

Het is de moeite waard om op te merken dat buitensporig Mannetje snurken, Gevorderde dames naar wanhoop, dient als een teken van hoge bloeddruk en mogelijke hartziekten, die vroeg of laat is leidt tot de opkomst van erectiestoornissen.